Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Українська нитка, Ukrainian thread

post Sep 19 2023, 07:53
Post #101
sensualaoi

最高経営責任者, CEO of Sensualaoi enterprises
Group: Members
Level 139 (Lord)

Треба більше tsf хентай українською мовою.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

post Nov 3 2023, 18:12
Post #102
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

Як найшвидше попасти на e-hentai? Як пишуть, сайт з дуже широкою бвбібліотекою

This post has been edited by Shank: Nov 3 2023, 18:15
+Quote Post

post Nov 3 2023, 18:15
Post #103
Shank

Roll for Initiative
Group: Global Mods
Level 500 (Ponyslayer)

https://ehwiki.org/wiki/Technical_Issues
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

post Nov 14 2023, 15:02
Post #104
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

Ця нитка померла ? Чи я щось не розумію. Просто шкода, якщо так, набагато легше спілкуватись на солов'їній, аніж англ
+Quote Post

post Nov 15 2023, 03:50
Post #105
Benny-boy

far ahead the known level of comfiness~
Group: Gold Star Club
Level 500 (Ponyslayer)

QUOTE(RubakSik @ Nov 14 2023, 15:02) *

Ця нитка померла ? Чи я щось не розумію. Просто шкода, якщо так, набагато легше спілкуватись на солов'їній, аніж англ

Нитка не померла, просто мало хто пише (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif)
+Quote Post

post Nov 16 2023, 00:36
Post #106
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

QUOTE(Benny-boy @ Nov 15 2023, 03:50) *

Нитка не померла, просто мало хто пише (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif)

Ура, добре що хтось лишився. Слухай тут діло важливе...ммм.... як на e-h попасти😭 ? Буду вдячний, бо гайди в інеті застарілі. А тут, можливо з тобою можна порадитись😅

This post has been edited by Shank: Nov 16 2023, 00:37
+Quote Post

post Nov 16 2023, 00:37
Post #107
Shank

Roll for Initiative
Group: Global Mods
Level 500 (Ponyslayer)

https://ehwiki.org/wiki/Technical_Issues
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

post Nov 16 2023, 13:47
Post #108
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

QUOTE(RubakSik @ Nov 16 2023, 00:36) *

Ура, добре що хтось лишився. Слухай тут діло важливе...ммм.... як на e-h попасти😭 ? Буду вдячний, бо гайди в інеті застарілі. А тут, можливо з тобою можна порадитись😅

Окрім почистити куки мені особисто важко щось порекомендувати бо я вже не пам'ятаю коли зіштовхувався з подібними проблемами. Якщо рекомендації з посилання вище не допомагають можеш спробувати у дискорді спитати (та і екс це позафорумна тема).
+Quote Post

post Nov 18 2023, 22:46
Post #109
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

QUOTE(Benny-boy @ Nov 16 2023, 13:47) *

Окрім почистити куки мені особисто важко щось порекомендувати бо я вже не пам'ятаю коли зіштовхувався з подібними проблемами. Якщо рекомендації з посилання вище не допомагають можеш спробувати у дискорді спитати (та і екс це позафорумна тема).

Зрозумів, велика дяка
+Quote Post

post Nov 18 2023, 23:46
Post #110
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

QUOTE(Benny-boy @ Nov 16 2023, 13:47) *

До речі, бро скинь гайд на рпг для новеньких, якщо знаєш такий. Бо 50 лвл вже вкачав, а таке відчуття що половину фіч не знаю і міг в 2 рази швидше качатись. Заздалегідь Велике дякую
+Quote Post

post Nov 19 2023, 15:14
Post #111
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

QUOTE(RubakSik @ Nov 18 2023, 23:46) *

До речі, бро скинь гайд на рпг для новеньких, якщо знаєш такий. Бо 50 лвл вже вкачав, а таке відчуття що половину фіч не знаю і міг в 2 рази швидше качатись. Заздалегідь Велике дякую

На вікі все є, зокрема гайд

Мабуть найважливіше це скріпти (пхаєш їх в доповнення для браузера tampermonkey) без них грати взагалі незручно. Найголовніше це Monsterbation, дуже рекомендую обидва HV Utils і HV Utils URL. Ще незавадить Live Percentile Ranges 1.1.0 і SmartSearch, але це тобі зараз мабуть не дуже актуально. Також є даркмод якщо любиш таке, де заплутаєшся в налаштуванні пиши.

Потім важливо обрати стиль. Стандарт це мілі до 300+ рівня, потім в мага. Мілі можна грати яке завгодно, але одноручник з щитом і важкою бронею це стандарт/мета. Мага я рекомендую одразу dark, як варіант holy, але то потім.

Загалом в грі багато особливостей, забагато писати, тому питай конкретніше. Якщо щось тут подобається пиши, можу одразу кілька сетів дати про запас, та і багато хто роздає різне новачкам по магазинах.
+Quote Post

post Nov 19 2023, 20:09
Post #112
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

QUOTE(Benny-boy @ Nov 19 2023, 15:14) *

На вікі все є, зокрема гайд

Мабуть найважливіше це скріпти (пхаєш їх в доповнення для браузера tampermonkey) без них грати взагалі незручно. Найголовніше це Monsterbation, дуже рекомендую обидва HV Utils і HV Utils URL. Ще незавадить Live Percentile Ranges 1.1.0 і SmartSearch, але це тобі зараз мабуть не дуже актуально. Також є даркмод якщо любиш таке, де заплутаєшся в налаштуванні пиши.

Потім важливо обрати стиль. Стандарт це мілі до 300+ рівня, потім в мага. Мілі можна грати яке завгодно, але одноручник з щитом і важкою бронею це стандарт/мета. Мага я рекомендую одразу dark, як варіант holy, але то потім.

Загалом в грі багато особливостей, забагато писати, тому питай конкретніше. Якщо щось тут подобається пиши, можу одразу кілька сетів дати про запас, та і багато хто роздає різне новачкам по магазинах.

Зрозумів, дякую за конкретику. Але хотілося б відразу вияснити кілька моментів, не шукаючи їх на вікі. Якщо не лінь то ось :
1. Defend - це функція тільки для відхілу ? Я юзаю тільки коли лишається 1 супротивник. щоб заощадити ті жовті кружечки, або коли сильно душать моби. Тобто, чи це єдине їх призначення (граю в 2 руки і тяж армор, з Скайріму фетиш на таке).

2. Spirit - таж ситуація, все що я вияснив, що коли починаю насосувати або не вивожу відхіл використовую спіріт щоб збільшити дамаг, всосує червоні очкі біля мани. Хотілося б зрозуміти теж, призначення і ефективне використання.

3. Сині полоски в мобів - скільки часу граю, ніяк не могу здогадатись, що значить синя полоска під хп мобів, я вже думав було, що це якійсь блок, або ульта мобів, коли заповнюється вони менше начебто отримують урону, тому я бив спочатку тих у кого менше заповнена ця шкала.

4. Корисні скіли - моїх мізків вистачило тільки на те, щоб юзати Cure коли не вивожу відхіл жовтими кружечками, або на початку файту, з метою більше накопити жовтих поінтів. І все, я начебто вкачав двухручний скілл який урон наносить але в нього кул даун через багато хотів, тому не юзав

5. Босс - в грінтесті зустрів вчора боса, обірався добряче, бо почуття страху що помру від 1 удару і сраного азарту лили через край, а щож там буде за нагорода мммм але....через декілька поспішних ходів я слив в 0. Це рандом коли він зявляється ? Чи після 1к раундів ? Що за нього дають ?

6. Маркет - дай пораду, я маю бажання якнайшвидше накопити 100 Monster Chow щоб продати і отримати багато кредитів. Варто ? Куди вкласти кредити? Я хотів обміняти на Hath, бо думаю так мене швидше пустять на той закритий сайт, але не знаю чи допоможе.

7. Рідкість шмоток - чи варто про таке думати до 100 лвл ? Якщо так, в магазі я бачив тільки Average і мені було фіолетово, дивився у якого меча більше урону і брав.

Буду дуже вдячний, якщо хоча б на половину відповіси, якщо ж на всі тоді буду радий

This post has been edited by RubakSik: Nov 19 2023, 20:13
+Quote Post

post Nov 19 2023, 22:42
Post #113
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

QUOTE(RubakSik @ Nov 19 2023, 20:09) *

Зрозумів, дякую за конкретику. Але хотілося б відразу вияснити кілька моментів, не шукаючи їх на вікі. Якщо не лінь то ось :
1. Defend - це функція тільки для відхілу ? Я юзаю тільки коли лишається 1 супротивник. щоб заощадити ті жовті кружечки, або коли сильно душать моби. Тобто, чи це єдине їх призначення (граю в 2 руки і тяж армор, з Скайріму фетиш на таке).

2. Spirit - таж ситуація, все що я вияснив, що коли починаю насосувати або не вивожу відхіл використовую спіріт щоб збільшити дамаг, всосує червоні очкі біля мани. Хотілося б зрозуміти теж, призначення і ефективне використання.

3. Сині полоски в мобів - скільки часу граю, ніяк не могу здогадатись, що значить синя полоска під хп мобів, я вже думав було, що це якійсь блок, або ульта мобів, коли заповнюється вони менше начебто отримують урону, тому я бив спочатку тих у кого менше заповнена ця шкала.

4. Корисні скіли - моїх мізків вистачило тільки на те, щоб юзати Cure коли не вивожу відхіл жовтими кружечками, або на початку файту, з метою більше накопити жовтих поінтів. І все, я начебто вкачав двухручний скілл який урон наносить але в нього кул даун через багато хотів, тому не юзав

5. Босс - в грінтесті зустрів вчора боса, обірався добряче, бо почуття страху що помру від 1 удару і сраного азарту лили через край, а щож там буде за нагорода мммм але....через декілька поспішних ходів я слив в 0. Це рандом коли він зявляється ? Чи після 1к раундів ? Що за нього дають ?

6. Маркет - дай пораду, я маю бажання якнайшвидше накопити 100 Monster Chow щоб продати і отримати багато кредитів. Варто ? Куди вкласти кредити? Я хотів обміняти на Hath, бо думаю так мене швидше пустять на той закритий сайт, але не знаю чи допоможе.

7. Рідкість шмоток - чи варто про таке думати до 100 лвл ? Якщо так, в магазі я бачив тільки Average і мені було фіолетово, дивився у якого меча більше урону і брав.

Буду дуже вдячний, якщо хоча б на половину відповіси, якщо ж на всі тоді буду радий

1. І зменшує шкоду на 25% на 2 ходи, але та, на низьких рівнях є якийсь сенс щоб похілитись, з часом не буде. З приводу жовтих кружечків - називається це overcharge, основна функція підтримувати spirit stance та використовувати скіли.

Дві одноручки оптимальніше з легкою бронею бо там підвищена виживаність за рахунок швидкості та ухиляння.

2. У spirit по суті 2 задачі - основна годувати бафи spirit shield та spark of life (потрібен 200 та 100 рівень), додаткова мілішнікам підтримувати spirit stance щоб подвоювати шкоду та кастувати на 25% дешевше.

3. Сині, а потім і червоні стрічки це відповідно магічні та духовні атаки, якщо нічого не міняли магічні спрацьовують не раніше половини заряду, духовні тільки на повному.

4. Cure etc не скіли, а заклинання. В налаштуваннях ставиш їх в швидкі слоти, також є слоти автобафів, посилюються через Abilities. В залежності від стилю/типу броні зазвичай використовуються трохи різний набір бафів, тому подумай чи дійсно ти хочеш грати неоптимальним поєднанням.

В плані чисто скілів одноручним я використовую всього два - vital strike та Orbital Friendship Cannon, дві одноручки як мінімум всі свої використовують, для початку награй достатньо одним стилем щоб повідкривати нові (50 і 100 профи відповідно).

5. За босів дають трофеї (можна в shrine обміняти на рандомну шмотку. приємно, але нічого особливого), в грінфесті та Random Encounter слабенькі боси випадково з'являються.

6. Сумніваюся що продаж hath допоможе. Як мінімум вкладай потроху в Training (adept learner, Scavenger, Quartermaster, Luck of the Draw), monster chow тобі знадобляться для monster lab. Там за chaos token чисто слоти для монстрів відкривай і відгодовуй їх на 25 рівень, далі на початку особливого сенсу нема, хіба що залишки в одного зливати.

7. В плані шмоток на ринку цінуються тільки деякі legendary та peerless, все інше це чисто слоти заповнювати поки качаєшся, до того ж тут обмеження по рівню. Взагалі сильно не переймася, що падає одразу використовуй, про upgrade та item world подумаєш коли тобі або щось хоча б дуже хороша magnificent зброя випаде, soul fragment максимально бережи на потім (падають з Random Encounter, фарми їх нещадно).
+Quote Post

post Nov 20 2023, 21:06
Post #114
cv9x

Casual Poster
Level 477 (Dovahkiin)

QUOTE(RubakSik @ Nov 19 2023, 00:46) *

якшо спiлкуешся росiйською, то можеш в discord зайти, допоможем чим зможем
+Quote Post

post Nov 20 2023, 22:41
Post #115
RubakSik

Newcomer
*
Level 58 (Expert)

QUOTE(cv9x @ Nov 20 2023, 21:06) *

якшо спiлкуешся росiйською, то можеш в discord зайти, допоможем чим зможем

Дякую, якщо не розберусь з гайдом на вікі, загляну до вас за допомогою🤝
+Quote Post

post Dec 23 2023, 21:15
Post #116
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

Додаткове нагадування про лотерею - достатньо до нового року написати в нитку I STAN і вам дадуть печиво (1 hath раз на день якщо зайти на e-hentai + постійний 20% бонус до досвіду в HV) і шанс виграти 200 Hath + один трофей Tenbora's Box (8-10м на ринку або гарантована легендарка+ в shrine)
+Quote Post

post Jan 1 2024, 20:00
Post #117
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

[www.pixiv.net] (IMG:[i.imgur.com] https://i.imgur.com/afqqJep.png)

Вітаю всіх з Новим Роком! (IMG:[invalid] style_emoticons/default/happy.gif)

Якщо 2022 можна було описати як невеличкий вибух активності, то 2023 став не просто вибуховим, а потроїв кількість галерей і за моїми підрахунками вивів українську на 10 місце серед усіх мов на сайті за кількістю галерей за минулий рік! (IMG:[invalid] style_emoticons/default/happy.gif)
  1. Японська
  2. Англійська
  3. Китайська
  4. Корейська
  5. Іспанська (~8850)
  6. Французька (2062)
  7. Російська (1906)
  8. Португальська (1900)
  9. Італійська (1368)
  10. Українська (596)
  11. Нідерландська (489)
  12. Німецька (439)
  13. Тайська (426)
  14. Індонезійська (310)
  15. В'єтнамська (219)
  16. Польська (133)
  17. Угорська (108)

Тим часом премія найактивнішим користувачам 2022 зіштовхнулася з неочікуваною перешкодою - схоже майже ніхто не забрав свої призи (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif) (що було частково очікувано враховуючи їх незрозумілу вартість та те, що багато хто мало що знає про сайт).

Щоб уникнути поглинанню цих hath системою я відкличу всі невідкриті листи з призами 10 Січня (десь в першій половині доби) і додам весь залишок в фонд 2023 року, тому якщо ви раптом пригадали чи передумали у вас ще є час. Відповідно премія за 2023 буде оголошена не раніше 10 Січня. Сподіваюся що забиратимуть краще (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif)

Бажаю всім успішного Нового Року та перемоги!

[twitter.com] (IMG:[i.imgur.com] https://i.imgur.com/3LKgHQv.png)
+Quote Post

post Jan 16 2024, 23:49
Post #118
Benny-boy

Level 500 (Ponyslayer)

[www.pixiv.net] (IMG:[i.imgur.com] https://i.imgur.com/rnRAqg3.png)

Що ж, настав час понікнеймово назвати топ хентайних перекладачів!

Але перед тим як почати я хотів б звернути увагу на те, що є дуже розповсюдженою проблемою серед перекладачів і що зрештою вплинуло на формування топу - роздільна здатність та якість картинок. На сайті за дефолтом картинки масштабуються, чого багато перекладачів не усвідомлюють і завантажують картинки гіршої якості, що відповідно веде до зниження якості і цінності перекладу.

Щоб вирішити цю проблему вам необхідно завантажувати оригінальний архів напряму або через торрент. Перевага зазвичай надається торренту бо він не потребує внутрішньосайтової валюти, але він не завжди є і навіть якщо є треба впевнитись що ви завантажуєте саме оригінальні файли розмір яких можна побачити ліворуч.

(IMG:[i.imgur.com] https://i.imgur.com/WH8B4bS.png)

Якщо у вас виникне проблема з завантаженням якогось архіву зв'яжіться зі мною через особисті повідомлення і я завантажу їх для вас.

Також рекомендую уважно дивитися за тим, щоб результат не втрачав чи додавав яскравості, але залежно від оригінальних файлів це може бути суб'єктивно тому я на це особливо не зважав.

А тепер гайда до топу!

#1 Amator Mellek 1500 Hath

Беззаперечний лідер! 181 галерей, майже третина активності! В плані жанрів можна відмітити тотальну гетеросексуальність, а також груповий секс.

#2 MadSummoner 1000 Hath

49 галерей і багате різномаїття жанрів з доброю долею західних робіт.

#3 Ababahalamaha 750 Hath

28 галерей! Цей рік видався не таким продуктивним, зате якість різномаїття аж нітрохи не постраждало.

#4 GGMB 16 галерей +MakDesu 61 + CheshireSprat 54 HeartKnight 40 = кожному по 500 hath

Я не зміг однозначно відповісти на питання хто має зайняти 4 місце тому вирішив розділити його між 4 чудовими перекладачами.

А поза лідерами як завжди ховається ціла купа старих та нових знайомих перекладачів з не менш чудовими роботами!

gedz1487 - 16
Kaypo - 12
dagneo - 11
FoolishMonk - 10
DaeshPereklad - 9
Consumer_UA - 8
LOLICORNUS - 8
Mivaza - 7
Pavelolka - 7
hatkaharu - 7
Роксі - 6
Escander - 4
Krocko - 4
NekoJDM - 4
aleshkashi - 4
Sakurai2022 - 4
Anankaster - 4
Kilja511 - 3
Pruteniya - 3
Sch1zoid Man - 3
Antarananana - 3
sloy - 3
florentia - 2
demycat - 2
Ed_Shedisson - 2
Voytsik - 2
aeaeaeaeaeaeaeae - 2
Risaly - 2
Dapao13 - 1
Serhii - 1
Sinko_2343 - 1
KsenoRom - 1

Кожному по 100 Hath, загалом 39 перекладачів! Більш ніж подвоїли минулий рік! Окрема подяка в 50 Hath за завантаження українських перекладів (методом тику припускаю що ви не перекладач, дайте знати якщо це не так)

Femboi16 - 2
Kdoodha - 1
Sinko_2343 - 1
VirysDead - 1
PeeDick - 1
Vault 69 - 1

Нагадую що серед багатьох перекладачів популярно вести канали в телеграмі, посилання на які можна знайти в описі їх галерей і котрі достатньо цікаво читати, а ч

Також звертаю увагу перекладачів та тих, хто хоче спробувати свої сили в перекладах, але обмежений в часі чи технічних навичках, що на сайті можна знайти очищені та готові до вашого тексту галереї. Перекладати ніколи не було так просто (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif)

Підозрюю що в когось обов'язково виникне питання - а що таке hath і яка від нього користь? (IMG:[invalid] style_emoticons/default/laugh.gif)
Hath це внутрішня валюта E-Hentai, основна функція якої відкривати додатковий функціонал (з повним списком можна ознайомитись тут, не забудьте активувати в налаштуваннях). Також доступна конвертація в кредити, котрі в свою чергу можна конвертувати в GP (очки галерей) або витрачати на різні перекладацькі замовлення іншим користувачам (так звані bounty) та міняти дуже великі кількості на донати сайту (trading bitcoins).

Ще раз дякую нашим перекладачам за чудові переклади! (IMG:[invalid] style_emoticons/default/happy.gif)

This post has been edited by Benny-boy: Jan 17 2024, 01:42
+Quote Post

post Apr 15 2024, 14:02
Post #119
godz95

Lurker
Group: Recruits
Level 300 (Godslayer)

(IMG:[invalid] style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:[invalid] style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post

post Apr 15 2024, 15:18
Post #120
Kleitus

God of Yaoi
Level 335 (Dovahkiin)

(IMG:[images.squarespace-cdn.com] https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5e7d0e87853917613964998c/1586365377311-5U14I8VN4HY3NVLWV2FM/f2e1ab082e83ac27c667ae2d6102a3fe.jpg)
+Quote Post

7 Pages V « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd April 2025 - 14:09