Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages V « < 42 43 44  
Reply to this topicStart new topic
> [Script] Monsterbation 1.4.1.2, A comprehensive hovering script for HentaiVerse and ISK. Including CrunkJuice 1.3.0, an out-of-battle script

 
post Sep 29 2024, 04:05
Post #861
canread



Lurker
Group: Lurkers
Posts: 1
Joined: 7-January 17
Level 299 (Godslayer)


Thanks.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Oct 9 2024, 16:14
Post #862
qqnumd



Casual Poster
****
Group: Members
Posts: 421
Joined: 26-January 12
Level 463 (Godslayer)


I found myself clicking on mana potions & 3 types of draughts too often, so I added hover functions to the extended quick bar.
It works the same way as the gem icon when "activate gem by hovering over the icon" is checked .
You can configure items separately to determine which ones have hover functions enabled.

To enable hover, replace id with [id,1] in the extend quickbar configuration.
CODE
[["ikey_1",1],"ikey_2"] - item1 with hover functions enabled and item2 without.

Note "ikey_2" is equivalent to ["ikey_2",0], ensuring backward compatibility with previous script versions.

This change is based on the script I posted in #860
Also a diff file for review or code merge

Attached File  HentaiverseMonsterbation.1.4.1.2.w.q2.user.js.txt ( 165.11k ) Number of downloads: 107

Attached File  0001_add_feature_allow_hover_functions_to_be_enabled_on_t.patch.txt ( 4.98k ) Number of downloads: 33
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Oct 11 2024, 09:11
Post #863
6440Min



Casual Poster
****
Group: Gold Star Club
Posts: 420
Joined: 28-October 10
Level 451 (Dovahkiin)


Is it possible to turn on "stop action" if last turn triggers for channeling effect?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Oct 11 2024, 10:59
Post #864
Rotelle



Lurker
Group: Recruits
Posts: 5
Joined: 20-January 13
Level 264 (Godslayer)


Quick question on hoverplay formatting. I'm using this:

I tried using this keybind:
QUOTE(Noni @ Dec 11 2023, 10:05) *

what I use is:
CODE

hoverShiftAction: Strongest([ToggleHover, Cast('Imperil')])

Bind(KEY_X, Any, ToggleHover);

(use the linter to check for commas and quotes etc.)

That way, press shift + x and you imperil the one you are hovering over. and then x to start attacking. Works best with hover disabled at start of round.


Would it be possible to add Great Cleave into this? Basically, cast it whenever hoverplay is on and it's available.
Also, it always hits, right? If not- can we have conditional formatting that says, like, "only great cleave if they'ree stunned first"?

This post has been edited by Rotelle: Oct 11 2024, 11:14
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Nov 18 2024, 08:00
Post #865
polisperic



Casual Poster
***
Group: Gold Star Club
Posts: 114
Joined: 15-September 23
Level 449 (Dovahkiin)


I am requesting a version of this script that shows the rounds beaten, total number of rounds, turns taken, and time taken at the end of battle like how you can see damage dealt and items used.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Nov 25 2024, 13:08
Post #866
mikazuki119



Casual Poster
***
Group: Members
Posts: 202
Joined: 15-September 21
Level 375 (Dovahkiin)


QUOTE(polisperic @ Nov 18 2024, 13:00) *

I am requesting a version of this script that shows the rounds beaten, total number of rounds, turns taken, and time taken at the end of battle like how you can see damage dealt and items used.

hmmm aint it already exist ? at battle there is small number that indicate which round you are currently fighting and the total number of round , and after the battle ended its will show how many turns taken and time taken
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Dec 8 2024, 06:28
Post #867
polisperic



Casual Poster
***
Group: Gold Star Club
Posts: 114
Joined: 15-September 23
Level 449 (Dovahkiin)


QUOTE(mikazuki119 @ Nov 25 2024, 03:08) *

hmmm aint it already exist ? at battle there is small number that indicate which round you are currently fighting and the total number of round , and after the battle ended its will show how many turns taken and time taken

I meant to say that you should be able to see time taken, turns taken, etc. in the console log like how you can see damage dealt/taken and drops.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Jan 16 2025, 08:08
Post #868
kvenom



Lurker
Group: Lurkers
Posts: 2
Joined: 18-February 16
Level 118 (Lord)


How to chenge the bazaar quality filter settings in CrunkJuice?

I am not much of a coder and I don't understand some variables in that part.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Jan 19 2025, 20:08
Post #869
polisperic



Casual Poster
***
Group: Gold Star Club
Posts: 114
Joined: 15-September 23
Level 449 (Dovahkiin)


I turned on the setting "ask for confirmation before using energy drink" and (stupidly) tested it to see if it works. I put my cursor over my Stamina, clicked Use Restorative, and then clicked Cancel, not OK, in the confirmation box. Despite clicking Cancel, it still consumed an Energy Drink. Is this a bug? (You can test this behavior even if you don't have any energy items as the game will say "No energy items available.")
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 11 2025, 03:32
Post #870
Dark Padian



Newcomer
*
Group: Members
Posts: 33
Joined: 12-November 24
Level 317 (Dovahkiin)


Is there a set of commands to cycle through elemental spells off of cool-down in a round-robin order?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 11 2025, 06:14
Post #871
Nier.X



Newcomer
*
Group: Recruits
Posts: 11
Joined: 6-December 23
Level 278 (Godslayer)


Can you automatically release the magic cycle?This requires my manual operation.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 24 2025, 19:25
Post #872
Maharid



The Sleeper
*******
Group: Catgirl Camarilla
Posts: 2,389
Joined: 27-April 10
Level 500 (Ponyslayer)


I have those bind key:

Bind(KEY_UP, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_DOWN, Toggle('Spirit'));

Now they have stopped working i don't understand why.

Those two work perfecly:

Bind(KEY_LEFT, Cast('Regen'));
Bind(KEY_RIGHT, Cast('Heartseeker'));

Anyone have a suggestion on how fixing this?

I have done some extra round and found out this:

clickLeft = Cast('Imperil') // default ---WORKING---
clickMiddle = Use('2'), ---WORKING---
clickRight = Strongest([Cast('Orbital Friendship Cannon'), Cast('Vital Strike')]), ---WORKING---
wheelUp = Use('1'), NOT WORKING
wheelDown = Use('3'), NOT WORKING

Bind(KEY_1, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')])); ---WORKING---
Bind(KEY_2, Toggle('Spirit')); ---WORKING---

Bind(KEY_PAGEUP, Use('1')); NOT WORKING
Bind(KEY_PAGEDOWN, Use('3')); NOT WORKING

Binding the keys to numpad is also ok but i can't make it work.

---

At the current moment, unable to solve the problem in any way, i added the Cure and Full.Cure icons in the quickbar in the position nearest to the monsters then i made this new set of commands:

Bind(KEY_W, ToggleHover);
Bind(KEY_D, Toggle('Defend'));
Bind(KEY_F, Toggle('Focus'));
Bind(KEY_SPACE, Cast('Vital Strike'));
Bind(KEY_LEFT, Cast('Regen'));
Bind(KEY_RIGHT, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_UP, Strongest([Cast('Cure'), Cast('Full-Cure')]));
Bind(KEY_DOWN, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_SLASH, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_APOSTROPHE, Use('1'));
Bind(KEY_GRAVE, Use('3'));
Bind(KEY_ENTER, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_H, Cast('Regen'));
Bind(KEY_K, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_U, Strongest([Cast('Cure'), Cast('Full-Cure')]));
Bind(KEY_J, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_7, Use('1'));
Bind(KEY_8, Use('2'));
Bind(KEY_9, Use('3'));

Now in place of "UP, DOWN, LEFT, RIGHT" i can use UJHK, and use "START-ù, à, ò" for "Spirit-Spirit, 1, 3" (the symbol are different cause i'm using an Italian Keybord).

Still, i don't see any reason for key like UP, DONW, PAGEUP, PAGEDOWN, HOME and END to not work. (IMG:[invalid] style_emoticons/default/cry.gif)

This post has been edited by Maharid: Mar 27 2025, 02:20
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 25 2025, 22:31
Post #873
Maharid



The Sleeper
*******
Group: Catgirl Camarilla
Posts: 2,389
Joined: 27-April 10
Level 500 (Ponyslayer)


Uhm, thinking it was a script problem i updated it to the last one, everything work flawlessy BUT the option above, so if i wheel up pr down nothing happen.

Plus, in the last verson i can't make any customized key binding work.
I have put them like i was in my old one:

CODE
    // Examples:
    // Bind(KEY_M, Shift, Use(1));\ -- Shift + M = Use Item 1
    // Bind(KEY_LBRACKET, Cast('WRATH OF THOR'));\ -- Case insensitive. Key [ = cast Wrath of Thor.
    // Bind(KEY_A, Nothing);\ -- You can unbind a default key.
    // Bind(KEY_I, Use('p'));\ -- I uses Powerup Gem.
    // Bind(KEY_F, Toggle('Focus'));\ -- Toggle focus.
    // Bind(KEY_S, Toggle('Spirit'));\ -- Toggle spirit stance.
    // Bind(KEY_T, Strongest([Cast('Ragnarok'), Cast('Disintegrate'), Cast('Corruption')]));\ -- Strongest Dark spell.
    // Bind(KEY_B, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));\ -- Use available Cure spell.
    // Bind(KEY_N, Strongest([Use(3), Use(2), Use(1)]));\ -- Use available item.
    // Bind(KEY_A, HoverAction(Nothing));\ -- Attack selected monster by holding A, to be used with hoverAction = false.
    // Bind(KEY_I, HoverAction(Cast('Imperil')));\ -- Cast Imperil on selected monster, ignore alerts.
    // Bind(KEY_I, HoverAction(Strongest([ToggleHover, Cast('Imperil')]), true));\ -- Single cast of Imperil, respect alerts.
    // Bind(KEY_I, Impulse(Cast('Imperil'))); -- Inject Imperil into hover rotation.
    // Bind(KEY_1, Strongest([TargetMonster(0), Cast('Imperil')]));\ -- Cast Imperil on monster A.
    // Bind(KEY_Z, Any, ToggleHover);\ -- Toggle hoverplay, regardless of modifier keys.
    // Bind(KEY_F, Drops);\ -- Show drops.
    // Bind(KEY_UP, CursorUp); -- Move cursor up.
    // Bind(KEY_DOWN, Strongest([CursorDown, ClearTarget]));\ -- Move cursor down, stop hover.
    // Bind(KEY_LEFT, Strongest([CursorTarget, Cast('Imperil')]));\ -- Cast Imperil on selected monster.
    // Bind(KEY_RIGHT, CursorHover);\ -- Hover on selected monster, recommended use with clearRound = true.

Bind(KEY_W, ToggleHover));\  -----THOSE ARE MY BID KEYS, THIS PART IS OBVIOUSLY ABSENT-----
Bind(KEY_D, Toggle('Defend'));\
Bind(KEY_F, Toggle('Focus'));\
Bind(KEY_SPACE, Cast('Vital Strike'));\
Bind(KEY_LEFT, Cast('Regen'));\
Bind(KEY_RIGHT, Cast('Heartseeker'));\
Bind(KEY_UP, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));\
Bind(KEY_DOWN, Toggle('Spirit'));\
Bind(KEY_PAGEUP, Use('1'));\
Bind(KEY_PAGEDOWN, Use('3'));\  -----THOSE ARE MY BID KEYS, THIS PART IS OBVIOUSLY ABSENT-----

    // custom profiles
    // to override defaults, add elements to 'settings' sections


This don't work, i made some try and used only the one in the example to no avail, the script break, what i'm doing wrong?

I have used Monsterbation Configuration Linter, with my setting and with a clear script, in both cases the key are shown as working but they break the whole script.

This post has been edited by Maharid: Mar 28 2025, 21:39
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 29 2025, 00:41
Post #874
l13763824039



Active Poster
*******
Group: Gold Star Club
Posts: 1,109
Joined: 6-July 21
Level 500 (Ponyslayer)


QUOTE(Dark Padian @ Mar 10 2025, 21:32) *

Is there a set of commands to cycle through elemental spells off of cool-down in a round-robin order?



QUOTE(Nier.X @ Mar 11 2025, 00:14) *

Can you automatically release the magic cycle?This requires my manual operation.

For mouse binding,
CODE

Strongest([Cast('Storms of Njord'), Cast('Downburst'), Cast('Gale')]) //hover action:
Impulse(Strongest([Use('5'), Cast('Storms of Njord'), Cast('Downburst'), Cast('Gale')])) // wheel down



QUOTE(Maharid @ Mar 25 2025, 16:31) *

...

Tried all of your "not working", and they all work for me.
For PgUp/Pgdown, make sure you have "Num Lock" turned off.
For wheel up/down, there is "enable wheel bindings everywhere".
If you don't have this option on, you can only have wheel work when your cursor is over monsters。Even if you're using something that doesn't require a target.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 29 2025, 22:29
Post #875
Maharid



The Sleeper
*******
Group: Catgirl Camarilla
Posts: 2,389
Joined: 27-April 10
Level 500 (Ponyslayer)


QUOTE(l13763824039 @ Mar 28 2025, 23:41) *

Tried all of your "not working", and they all work for me.
For PgUp/Pgdown, make sure you have "Num Lock" turned off.
For wheel up/down, there is "enable wheel bindings everywhere".
If you don't have this option on, you can only have wheel work when your cursor is over monsters。Even if you're using something that doesn't require a target.

I actually used UP DOWN from the arrow pad and PAGEUP PAGEDOWN from the INS-CANC set, none of those work now.

The setting clickEverywhere and wheelEverywhere are on, nothing, NUM LOCk on and off, nothing.

CODE
    clickEverywhere = true, // by default, click actions are only performed when the cursor is over a live monster
                             // setting this to true will enable middle and right click bindings and disable the context menu everywhere
    wheelEverywhere = true, // same as above, but for the wheel
    clickLeft = Cast('Imperil')        // default
    clickMiddle = Use('2'),
    clickRight = Strongest([Cast('Vital Strike'), Cast('Merciful Blow')]),
    wheelUp = Use('1'),
    wheelDown = Use('3'),
    wheelLeft = Use('1'),
    wheelRight = Use('3'),
    hoverAction = Nothing,    // Attack
    hoverShiftAction = Use('1'), // alternate hover action when holding shift


I made s tub with the settin above and those changed biddings:

CODE
Bind(KEY_W, ToggleHover);
Bind(KEY_D, Toggle('Defend'));
Bind(KEY_F, Toggle('Focus'));
Bind(KEY_SPACE, Cast('Vital Strike'));
Bind(KEY_LEFT, Cast('Regen'));
Bind(KEY_RIGHT, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_UP, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_DOWN, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_ENTER, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_SLASH, Use('1'));
Bind(KEY_APOSTROPHE, Use('3'));
Bind(KEY_GRAVE, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_H, Cast('Regen'));
Bind(KEY_K, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_U, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_J, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_7, Use('1'));
Bind(KEY_8, Use('2'));
Bind(KEY_9, Use('3'));


I'm using an alder version of the script, if i use the las one no binding work, no matter where i place them or how i write them.

It started the day i wrote this, i don't understand why.

I tought it was the keybord but it work on anything else, i still replaced it and nothing happened.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 30 2025, 03:23
Post #876
l13763824039



Active Poster
*******
Group: Gold Star Club
Posts: 1,109
Joined: 6-July 21
Level 500 (Ponyslayer)


QUOTE(Maharid @ Mar 29 2025, 16:29) *

...
I'm using an alder version of the script, if i use the las one no binding work, no matter where i place them or how i write them.

It started the day i wrote this, i don't understand why.

I tought it was the keybord but it work on anything else, i still replaced it and nothing happened.

Ummm, I can't help with older version.
If you have problems with the newer version, maybe you need to clean the cache and cookies for HV.
Sometimes, the cache force you to use the older version.
Sometimes, it's because the local setting of localStorage from order version is not compatible with newer version (they should be compatible)
But be careful, cleaning cookies will clean your local setting and data for HV, you need to backup.

For MB, there is "Dump" button in the setting.
For Battlestate, there is import.
I don't know where you can save setting and battle data stored by the other scripts.

Try if your new setting work, then try if your backup work

Here is a few of my mage bindings
CODE

Bind(KEY_1, Any, Impulse(Strongest([TargetMonster(1), Cast('Imperil')])));
Bind(KEY_2, Any, Impulse(Strongest([TargetMonster(4), Cast('Imperil')])));
Bind(KEY_3, Any, Impulse(Strongest([TargetMonster(7), Cast('Imperil')])));
Bind(KEY_A, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure'), Use(4)]));
Strongest([Cast('Storms of Njord'), Cast('Downburst'), Cast('Gale')])   // hover action
Impulse(Strongest([Use('5'), Cast('Storms of Njord'), Cast('Downburst'), Cast('Gale')]))  //  wheel down

Impulse: work during hover
Strongest: act from right to left if applicable. If this action doesn't require a target or already chosen a target, stop executing.
Your style works on me, not sure if it's due to style

This post has been edited by l13763824039: Mar 30 2025, 03:30
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

 
post Mar 30 2025, 11:55
Post #877
Maharid



The Sleeper
*******
Group: Catgirl Camarilla
Posts: 2,389
Joined: 27-April 10
Level 500 (Ponyslayer)


QUOTE(l13763824039 @ Mar 30 2025, 02:23) *

Ummm, I can't help with older version.
If you have problems with the newer version, maybe you need to clean the cache and cookies for HV.
Sometimes, the cache force you to use the older version.
Sometimes, it's because the local setting of localStorage from order version is not compatible with newer version (they should be compatible)
But be careful, cleaning cookies will clean your local setting and data for HV, you need to backup.

For MB, there is "Dump" button in the setting.
For Battlestate, there is import.
I don't know where you can save setting and battle data stored by the other scripts.

Try if your new setting work, then try if your backup work

Impulse: work during hover
Strongest: act from right to left if applicable. If this action doesn't require a target or already chosen a target, stop executing.
Your style works on me, not sure if it's due to style


Ah, i needed to use the setting, i edited the file directly like in the old script.

Now i use this bindings and they work:

CODE
Bind(KEY_T, ToggleHover);
Bind(KEY_R, Toggle('Defend'));
Bind(KEY_F, Toggle('Focus'));
Bind(KEY_SPACE, Cast('Vital Strike'));
Bind(KEY_LEFT, Cast('Regen'));
Bind(KEY_RIGHT, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_UP, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_DOWN, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_ENTER, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_SLASH, Use('1'));
Bind(KEY_APOSTROPHE, Use('3'));
Bind(KEY_GRAVE, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_H, Cast('Regen'));
Bind(KEY_K, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_U, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_J, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_7, Impulse(Use(1)));
Bind(KEY_8, Impulse(Use(2)));
Bind(KEY_9, Impulse(Use(3)));
Bind(KEY_A, Cast('Regen'));
Bind(KEY_D, Cast('Heartseeker'));
Bind(KEY_W, Strongest([Cast('Full-Cure'), Cast('Cure')]));
Bind(KEY_S, Toggle('Spirit'));
Bind(KEY_1, Impulse(Use(1)));
Bind(KEY_2, Impulse(Use(2)));
Bind(KEY_3, Impulse(Use(3)));
Bind(KEY_P, Settings);


I cleared everything but the buttons stil not work, i don't know why, but i was stupid, looking at your bindings i used WASD and 123 in place of the arrows and the mouse wheelso i have it all near.

It's not perfect but i can menage without much problem now, thank you.

Still i'm baffled on how strange is that somethign so basic can broke without any reason and can't be fixed in any way.

This post has been edited by Maharid: Yesterday, 00:32
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post


44 Pages V « < 42 43 44
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


Lo-Fi Version Time is now: 2nd April 2025 - 08:15